Zlato je nekada bilo „novac kraljeva“- danas to možete imati i Vi!

Dodajte komentar

Po prvi put u Crnoj Gori, investiciono zlato bez PDV-a.

Kao što se mnogo puta kroz istoriju pokazalo, zlato je najbolja zaštita kapitala u slučaju velike inflacije, pruža nam sigurnost i bezbjednost.

INSIGNITUS GOLD DOO  je prva kompanija u Crnoj Gori koja se bavi trgovinom plemenitih metala, u čijoj ponudi se nalaze zlatne pločice i kovanice idealne za one koji žele da investiraju u zlato.

Matična firma krenula je odlučno i hrabro sa radom u Srbiji 2013 godine, otvarajući novo tržište u partnerstvu sa osnivačima iz Austrije gdje takođe postoji firma „Isignitus Gold“. Potom smo nastavili i u Crnoj Gori stvarajući uslove za razvoj ove djelatnosti i inicirajući ukidanje PDV-a na investiciono zlato, čime smo klijentima omogućili povoljniju kupovinu.

Zlatne pločice predstavljaju posebnu vrstu investicionog zlata koje, prema definiciji, sadrži najmanje 99,5% čistog zlata. Za njihovu proizvodnju zadužene su ovlašćene livnice, tako da svaka pločica nosi logo i naziv svog proizvođača, navedena je i finoća, težina i serijski broj. Zahvaljujući ovim oznakama smanjen je rizik od falsifikovanja.

Investicione zlatne pločice su dostupne u apoenima težine od – 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 250, 500 i 1000 grama, kao i kovanice različitih veličina i težina. Mi nudimo najčistije zlato od kojeg se prave i čuvene poluge od 12,5 kilograma.

Kupovina zavisi od vašeg budžeta, ali i ličnih preferencija i strategije čuvanja.

Bez obzira što je uvijek najbolje vrijeme za kupovinu zlata, jer ono ima tendenciju stabilne vrijednosti, postoje izvjesna pravila u pogledu tajminga.

Da biste dobili najpovoljniju cijenu neophodno je da pratite stanje na tržištu, kao i kretanje zlata u ranijim godinama. Od 2013. prosječna stopa rasta cijene zlata iznosila je 12 % godišnje, ukupno 96 %. Uvjereni smo da se ovaj trend neće niti promijeniti niti zaustaviti ni u 2023. godini kada je investiciono zlato u pitanju.

Rat u Ukrajini, kao i kovid pandemija doprinijeli su tome da potražnja za zlatom značajno poraste, ljudi su shvatili da višak novca koji je na računima sigurniji ako ga čuvaju u zlatu. S toga želimo gradjanima Crne Gore da omogućimo i ovaj vid investicije, da svoj novčani fond pretvore u zlatni fond i očuvaju vrijednost novca na pravi način.

Na našem sajtu https://investicionozlato.me/ možete pronaći sve potrebne informacije o investicionom zlatu i cijenama.

Investirajte u sigurnu budućnost!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *