CIM forum sa NLB bankom donirao srestva Resursnom centru u Kotoru

Dodajte komentar

Odgovornost prema društvu bio je neizostavan segment CIM Foruma 2023, te su prethodne nedjelje organizatori i predstavnici NLB Banke, sa posebnim zadovoljstvom uručili donaciju za Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“ u Kotoru.

Prikupljanje donacije je organizovano tokom trajanja Foruma, gdje su svoje umjetničke radove predstavili i donirali poznati crnogorski umjetnici.

„Uz podršku partnera NLB Banke i VISA, veliku zahvalnost dugujemo i umjetnicima koji su donirali svoje radove i u ime svih učesnika Foruma želimo da iskažemo naše duboko poštovanje prema umjetničkoj zajednici Crne Gore koja je uvijek spremna za pomoć i podršku“ – saopštila je kreativna direktorka CIM Foruma, Sandra Vujović.

Na CIM Bazaru radove su izlagali i donirali: Sanja Matijević, Dragana Drašković, Dijana Lazović, Neda Jovanović, Krpena Lutka- Podgorica, Marija Stanković, Ranko Maraš, Milena Đergović, Marija Radusinović, Anđela Maslinovo drvo, Anđela Radulović, Miloš Radulović, Tanja Ivanović, Branko Boroje, Vidak Radmilović Dado, Stevan Kordić, Eleonora Apollonio i Iva Radović.

„NLB Banka vjeruje da brižan odnos prema društvu može mijenjati svijet na bolje, te da je svako od nas vičan uraditi bar jednu stvar zbog koje će naše društvo biti ljepše mjesto za život. Raduje nas što zajedničkim snagama stvaramo bolju budućnost, pomno prateći potrebe svih katergorija društva. To je zadatak koji nam je svakodnevno na umu jer svakom donacijom korak smo bliže društvu jednakih prilika za sve“, saopštila je Leila Zuber, direktorica filijale u Kotoru.

„CIM Forum jedan je od rijetkih projekata koji je za samo dvije godine uspio da spoji Kotor sa regionom na divan kreativan način. Donacija koja ima za cilj da unaprijedi i podstakne kreativnost naše djece, dodatni je dokaz kako se osim promocije grada i naše zemlje, društveno odgovorno ponaša prema svojoj zajednici. Radujemo se mogućnosti da u budućnosti budemo dio ovakve i slične organizacije.“, istakao je direktor Resursnog centra za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“, Neđeljko Moškov.

Tri dana edukacije i razmjene znanja iz oblasti kreativnih industrija, začinjena smijehom, zabavom, poučnim temama i iskustvima svih učesnika i gostiju, zaokružena sa ovom donacijom sa puno emocija i utisaka, ostavila su prostor da se mašta i izmašta još bolje treće izdanje Foruma za 2024. godinu.

Podršku CIM Forumu 2023. su pružili Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor, JU Kulturni Centar “Nikola Đurković” Kotor, NLB Banka, VISA, A.D.  Luka Kotor, Crnogorski Telekom, Idea, Pivara Trebjesa, Coca-Cola HMC Crna Gora, kao i Investiciono-razvojni fond Crne Gore i British Council.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *