Royal Caribbean: Kruzeri će se vratiti u Luku Kotor do kraja sezone

Dodajte komentar

Nakon što su pojedini mediji objavili da je renomirana američka pomorska kompanija “Royal Caribbean International” otkazala 18 planiranih dolazaka svojih kruzera u Luku Kotor te dio tih brodova preusmjerila u Luku Bar, iz te američke kompanije saopštili su da će se kruzer “Explorer of the Seas” vratiti do kraja sezone zajedno sa ostatkom flote koja bi tamo trebalo da stigne.

“Royal Caribbean International u kontinuitetu ažurira svoja krstarenja kako bi osigurao najbolje iskustvo za naše goste. “Explorer of the Seas” je nedavno pristao u Luci Bar, koja ima pristup mnogim istim turama kao i Kotor, kao i dodatna iskustva za naše goste. Pomenuti kruzer će se vratiti u Kotor do kraja sezone 2023. zajedno sa ostatkom naše flote koja bi tamo trebalo da stigne”, kazali su iz te američke kompanije za Pobjedu.

Na upit da li su tačni navodi da su nezadovoljni uslugom Luke Kotor i da su zbog toga donijeli odluku da brodove preusmjere u Luku Bar, iz Royal Caribbean-a nijesu dali odgovor.

Podsjećamo, brod “Explorer of the Seas” prvi put je uplovio u barsku luku 26. juna ove godine. Riječ je o kruzeru koji je kapaciteta preko 3.000 putnika i dugačak je 311, a širok 39 metara.

Pobjeda

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *