Voli na Žabljaku: Otvaranje marketa i donacija od 10.000 eura

Dodajte komentar

Povodom ponovnog otvaranja marketa na Žabljaku, kompanija Voli će donirati Opštini Žabljak 10.000 eura u cilju izgradnje dječijeg igrališta, u okviru Spomen parka palim borcima.

Stanovnici Žabljaka i njihovi gosti će imati potpuno novo iskustvo kupovine u modernom, u potpunosti renoviranom ambijentu, uz obogaćenu ponudu i redovne akcijske popuste.

“Radujemo se što smo ponovo zajedno sa našim vjernim potrošačima na Žabljaku. Kao i do sada, ovaj market je pravi primjer odlične saradnje i međusobnog uvažavanja između stanara zgrade u kojoj se nalazi objekat, predstavnika lokalne samouprave i kompanije koja je već dugi niz godina prisutna u pomenutom gradu. Izuzetno cijenimo pokazanu profesionalnost predstavnika lokalne samouprave, na čelu sa predsjednikom Opštine Žabljak Radošem Žugićem, kao i potpredsjednikom Darkom Šljivančaninom. Podjelili su sa nama planove o izgradnji dječijeg igrališta i odlučili smo se da donacijom od 10.000 eura omogućimo kupovinu mobilijara i radova potrebnih za njegovu izgradnju. Smatramo da je ovo najljepši način da uzvratimo povjerenje naših kupaca i podržimo lokalnu zajednicu, s posebnom pažnjom prema najmlađim stanovnicima”, izjavila je ovim povodom Olivera Lakonić iz kompanije Voli.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *