Reagovanje “To Montenegra”: Nemamo vremena da se bavimo onima koji pokušavaju da nas diskredituju

Dodajte komentar

Kompanija “To Montenegro” reagovala je na pisanje “Vijesti” povodom, kako su naveli, onoga što su bivši članovi Odbora direktora te institucije radili u proteklom periodu “u pokušaju diskreditacije nacionalnog avio-prevoznika”.

Reagovanje kompanije prenosimo integralno:

Menadžment kompanija To Montenegro i svi zaposleni, ovih dana ulažu maksimalne napore i  posvećeni su operativnim poslovima i zadacima, obavjanju redovnih i serije čarter letova, doprinosu uspješnoj turističkoj sezoni, kvalitetnom opsluživanju, dočeku i ispraćaju putnika i iznad svega njihovoj bezbjednosti  sigurnosti.

S tim u vezi, nemamo vremena da se bavimo malicioznim, tendecioznim i nadasve neprofesionalnim činjenjem bivših članovi Odbora direktora “To Montenegra”, koji su informacije i dokumentaciju kompanije u kontinuitetu dostavljali redakcijama crnogorskih medija u pokušaju diskreditacije nacionalnog avio prevoznika.

“Uvid u materijal sa sastanka od 10. marta tekuće godine”, kako navode “Vijesti”, a koji su prethodni članovi Odbora direktora protivzakonito iznijeli iz kompanije je predmet koji Tužilaštvo treba da formira u cilju ispitivanja moguće ozbiljne krivične odgovornosti dostavljača  i “smijenjenih uzbunjivača” ,  jer oni zaista uzbunjuju i zbunjuju i sebe i javnost..

Smijenjeni članovi Odbora  zbog ličnih nezadovoljstava ne bi trebalo na ovakav način da kompenzuju  nedostatak sopstvenih profesionalnih kapaciteta, znanja i vještina u ozbiljnom avio biznisu.

Kao doskorašnji članovi Odbora direktora, koji su na toj poziciji bili punih 9 mjeseci,  bili su upoznati sa procedurama i politikama poslovanja  saradnjom sa svim partnerima , pa čudi da za vrijeme mandata nijesu reagovali.

Da nijesu imali lični interes ovo bi pitanje  aktuelizovali kao članovi Odbora direktora “To Montenegro”,  a ne sada.  

Kompanija TO Montenegro je ozbiljna kompanija u izazovnim vremenima koja zahtijevaju ozbiljne ljude, profesionalce u svom poslu, koji jesu tim “To Montenegra”,  kako bi ovo bila rekordna godina u poslovanju i po finasijskim i operativnim pokazateljima i značajan doprinos turističkoj  komplementarnoj privredi, državi  građanima.   

Krajem septembra, pri kraju turističke sezone, organizovaćemo press konferenciju Odbora direktora i Izvršnog direktora, kako bi predstavili rezultate i odgovorili na sva pitanja koja su aktuelizovana ovih dana  biće aktuelna i ubuduće.

Do tada želimo da predložimo medijima i javnosti da fokus stavimo na strateški važne stvari, odvijanje sezonei i težnju ka ostvarenju što boljih rezultata. 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *