VG eFiskal: Tri decenije uspješno pomažemo unapređenje poslovanja

Dodajte komentar

Jedna od prvih kompanija u domenu automatizacije u fiskalizacije poslovanja, već tri decenije gradi i njeguje odnose sa partnerima, najvećim brendovima i mikro preduzećima na crnogorskom tržištu. Pouzdanost i lojalnost su temelji svake saradnje, ističe suvlasnik i izvršni direktor, Srđan Grgić.

VG eFiskal, kompanija koja je sinonim za automatizaciju i fiskalizaciju poslovanja, na crnogorskom tržištu postoji od 1989. godine. Od svog osnivanja, VG je vodeća kompanija u dijelu uvođenja softverskih i hardverskih rješenja na naše tržište koja su obezbjeđivala ne samo brže i efikasnije poslovanje, već i mogućnost praćenja i korigovanja poslovanja, na taj način unapređujući ga kontinuirano, a sve u skladu sa zakonom i savremenim tokovima biznisa.

“Prije više od 30 godina počeli smo sa prvom IT opremom, karakterističnom i atraktivnom za to vrijeme. Iz godine u godinu, rasli smo uz tržište, zajedno učili, razvijali se i napredovali, prateći neke od najuzbudljivijih razvoja u dijelu IT-ja i automatizacije poslovanja,” kaže Srđan Grgić, suvlasnik i izvršni direktor VG eFiskala. “Mi smo porodična kompanija, i na tim vrijednostima počiva sve što radimo. Lojalnost, pouzdanost i temeljitost su za nas polazne osnove od kojih nema odstupanja više od tri decenije,” ističe Grgić.

Najpouzdanija softverska i hardverska rješenja za trgovinu i ugostiteljstvo

Primarna oblast djelovanja VG eFiskala je elektronska fiskalizacija koja omogućava kompanijama da vrše kontrolu korporativnog upravljanja i time povećaju dobit i smanje troškove.

VG eFiskal nudi usluge elektronske fiskalizacije u maloprodaji, uslužnim djelatnostima i ugostiteljstvu, kao i fiskalizaciju bezgotovinskog prometa tj. faktura i knjižnih odobrenja i POS servis naplate krajnjim kupcima. Ova ponuda obuhvata pouzdana rješenja i različite vrste uređaja i opreme za elektronsku fiskalizaciju, kao i usluge dostave, servisa i stručne podrške za sve svoje klijente. Među uređajima koje nude su Newland skeneri i data terminali, Posiflex POS all-in-one računari i štampači, te od strane Evropske centralne banke sertifikovani brojači novca i separatori papirnog novca i kovanica njemačkog brenda RatioTec.

VG-ove aplikacije za fiskalizaciju u maloprodaji i ugostiteljstvu zastupljene su na preko 6000 lokacija u Crnoj Gori.

Pouzdan partner velikim brendovima, ali i početnicima u biznisu

VG eFiskal sarađuje sa nekim od najvećih i najznačajnijih kompanija i brendova na crnogorskom tržištu, poput Volija, Domaće trgovine, odnosno City marketa, Tobacco S Press shop-ova, a njegove usluge koriste i neki od najvećih hotelskih i ugostiteljskih lanaca u zemlji, poput – Astoria hotela, Casa del Mare hotelske grupacije, Montenegro Stars Hotels Group, te hotela Kalamper. Saradnjom sa Crnogorskim Telekomom omogućeno je plaćanje uređaja na do 24 mjesečne rate, a kroz nedavno pokrenuto partnerstvo sa NLB Bankom u ponudi su i fiskalne kase na kojima je moguće plaćati karticom kao na standardnom POS terminalu, što predstavlja novitet za crnogorsko tržište. Pored višedecenijskog iskustva u oblasti fiskalizacije, VG eFiskal za ove vrste usluga preporučuje profesionalan rad i odnos prema partnerima i klijentima, ali i brzina, dostupnost i kvalitet u rješavanju i otklanjanju najkomplikovanijijh problema i izazova pružanjem adekvatne tehničke podrške.

“S jednakom posvećenošću prilazimo i velikom i malom biznisu, i firmi sa jednim i sa više stotina zaposlenih, jer znamo da je svima njima podjednako značajan biznis kojim se bave, a naše kolege iz Call centra i tehničke podrške stoje na raspolaganju 24/7 tokom čitave godine,” istakao je Grgić.

Ovo je ujedno i osnova na kojoj se VG eFiskal kao kompanija želi dalje razvijati, a planiraju i proširenje partnerstava sa nekim od najrenomiranijih kompanija iz domena automatizacije poslovanja. “Vidjeli smo kako neki od naših klijenata rastu i razvijaju se i od malih firmi, postaju firme sa više desetina zaposlenih. Ovo je za nas najveće zadovoljstvo, kada znamo da smo našom uslugom doprinijeli ne samo razvoju jednog biznisa, već i na skroman način lokalne ekonomije u kojoj taj biznis posluje. U istom duhu planiramo nastaviti i dalje,” zaključio je Grgić.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem vebsajta www.fiskalizacija.me, telefonom na broj 19 606 ili putem e-mail-a [email protected].

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *