LoveRun vikend: Svim korisnicima Telekoma na poklon 100 GB

Dodajte komentar

Dan zaljubljenih je blizu, ali prije toga stiže LoveRun vikend! Za sve one koji nemaju plan za Dan zaljubljenih, Multisport Akademija MAYER i Crnogorski Telekom u nedjelju organizuju LoveRun trku – novi rekreativni sportski događaj koji se prvi put organizuje u nedjelju u Podgorici, a Sportskom aerodromu “Špiro Mugoša”.

Budući da je broj onih koji će sa svojim partnerima i partnerkama u nedjelju učestvovati na LoveRun događaju ograničen, kao i da su sve besplatne kotizacije kroz Telekom ME aplikaciju i društvene mreže Telekoma podijeljene, u Crnogorskom Telekomu su odlučili da svim svojim postpejd i pripejd korisnicima povodom Dana zaljubljenih poklone besplatne vikend gigabajte.

Svi postpejd i pripejd korisnici Crnogorskog Telekoma poklon gigabajte mogu aktivirati odmah, a besplatni LoveRun vikend gigabajti aktiviraju kroz Telekom ME aplikaciju. Gigabajti su validni do nedjelje u ponoć.

Korisnici koji još uvijek nemaju Telekom ME aplikaciju, mogu je besplatno preuzeti na Google Play, App Store i Huawei AppGallery, kako bi aktivirali besplatne vikend gigabajte.

Iz ove telekomunikacione kompanije podsjećaju da je prva LoveRun trka organizovana u Zagrebu kao zabavni način obilježavanja Dana zaljubljenih, ali je vrlo brzo prerasla u otvorenu trku za bilo koga ko želi da proslavi ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih.

“Zbog velikog interesovanja i odlične energije, kao i činjenice da su druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, u 2023. trka će se održati u šest gradova regiona – Zagrebu, Podgorici, Vukovaru, Poreču, Zadru i Mariboru, pod jednim krovnim imenom LoveRun”, dodaju iz Crnogorskog Telekoma.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *