Bankar podcast: Vlasnik Zetagradnje Blagota Radović

Dodajte komentar

Gost ovonedjeljne episode Bankar podcasta koja će biti emitovana u četvrtak u 12 časova na našem Youtube kanalu , biće poznati crnogorski biznismen Blagota Radović, vlasnik Zetagradnje, najveće građevinske kompanije u državi. On je sa novinarkom Bojanom Despotović razgovarao o djetinjstvu provedenom u Indiji, školovanju, prvom biznisu koji je pokrenuo, razvoju Zetagradnje, poslovnim ulaganjima, planovima za budućnost…

Ovo su samo neke od tema o kojima smo razgovarali sa gospodinom Radovićem:

O Zetagradnji

Zetagradnju sam osnovao 1988. godine. Prvu zgradu smo napravili na Gorici, dok je prva velika zgrada ona gdje je danas Pro Monte. Mislim da ćemo za tri ili četiri godine staviti Zetagradnju na berzu.

O tome gdje ulaže novac

U inostranstvu dosta ulažem u hartije od vrijednosti. Tu mi situacija trenutno nije najbolja, bio je enorman pad na berzi kada je krenuo rat. To su skovovi i padovi. Kada je krenuo kovid bio je haos mjesec dana. Tu sam izgubio značajan novac, ali se oporavljam polako. Za jednu noć izgubiti dva miliona eura nije lako.

Moje dosadašnje iskustvo u životu je u pravom trenutku kupiti zemlju i držati je i poslije je staviti u funkciju da je to dobro uložen novac. U kriptovalute nijesam nikada htio da ulažem, ulažem obično u teške industrije širom svijeta.

Bankar podcast je podržala kompanija MTEL koja ove godine slavi 15 godina postojanja.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *