Paviljon Crne Gore na Expo 2020 Dubai kandidat za People's Choice Award

Dodajte komentar
DUBAI, 12 December 2021. Interior of the Montenegro Pavilion, Expo 2020 Dubai. (Photo by Walaa Alshaer/Expo 2020 Dubai)

Paviljon Crne Gore na Expo 2020 Dubai bilježi rekordne posjete u proteklom periodu, a osim pohvala brojnih posjetilaca još jedna potvrda kreativno osmišljenog dizajna izložbenog prostora Paviljona je predlog magazina Exhibitor, po kojem smo uvršteni među 40 kandidata koji će se boriti za People's Choice Award, saopšteno je iz Ministarstva ekinomskog razvioja.

Online glasanje putem linka www.ExhibitorOnline.com/VoteExpo će trajati do 15. marta, a pobjednici će biti prolašeni tokom EXHIBITORInsight webinara koji će se održati 16. marta.

Među odabranim kandidatima su neki od tematskih, ali i paviljoni zemlje domaćina Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kraljevine Saudijske Arabije i Rusije koji važe za najposjećenije.

DUBAI, 12 December 2021. Visitors at the Montenegro Pavilion, Expo 2020 Dubai. (Photo by Walaa Alshaer/Expo 2020 Dubai)

Expo 2020 Dubai, od 1. oktobra 2021. godine kada je počeo je do sada posjetilo preko 15 miliona ljudi.

DUBAI, 12 December 2021. Interior of the Montenegro Pavilion, Expo 2020 Dubai. (Photo by Walaa Alshaer/Expo 2020 Dubai)

“Ovaj značajan globalni događaj za našu zemlju predstavlja priliku da osnažimo diplomatske i ekonomske odnose sa zemljom domaćinom, ali i ostalim učesnicama. Isto tako, tokom 182 dana trajanja svim posjetiocima predstavljamo investicione i turističke potencijale, a organizovani su i događaji koji okupljaju predstavnike biznis zajednice i stručnjake iz raznih oblasti kako bi na što bolji način dali doprinos učešću i to vodeći se krovnom temom “Povezivanje umova, stvaranje budućnosti””, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *