Tesla otvara prvi prodajni salon u Hrvatskoj

Dodajte komentar
Ilustracija

Tesla u Zagrebu otvara prvi prodajni salon. Nakon što je u novembru prošle godine Tesla Motors otvorio prvi pop-up store, odnosno izložbeni salon, u zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mallu, sad će u Zagrepčanki otvoriti prvi prodajni salon.

Američka kompanija o tome zasad nije objavila nikakve informacije. Međutim, u salonskom prostoru u sklopu nekad najvišeg nebodera u Zagrebu užurbano se radi, a na lokaciji se nalaze i dvije nove Tesline punionice i njegov poster.

Saša Cvetojević, vlasnik prvog Tesla vozila u Hrvatskoj i najbolje upućeni u poslovanje američkog proizvođača električnih vozila potvrdio je Jutarnjem listu tu informaciju.

– Tačno je da Tesla Motors planira da otvori uskoro prvu trgovinu u Hrvatskoj, i to u Zagrepčanci u Zagrebu. Poster je već na zidu, ispred su postavljena 2 punjača, radovi na unutrašnjem uređenju su u punom jeku i po svemu sudeći prva trgovina Tesle u Hrvatskoj mogla bi biti otvorena krajem septembra, odnosno početkom oktobra- kaže Cvetojević.

Dodaje da Tesla Motors trenutno ima pop-up store u Avenue Mallu u Zagrebu. Pojašnjava da ono što će otvoriti u Zagrepčanki biće punokrvni prodajni salon kakav kompanija ima i u drugim državama.

– Bit će i prilično velik, a i to je od prije poznati prostor za izlaganje vozila jer se koristio kao auto-salon za druge marke – kaže Cvetojević.

Izvor: Jutarnji

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *