Jedinstvena Addiko akcija u petak 25% niža kamatna stopa

Dodajte komentar

Addiko banka organizuje još jednu “Red Friday” akciju u svim poslovnicama, samo u petak, 18. septembra. Postojeći i novi klijenti koji se ovog petka odluče da apliciraju za keš kredit imaju jedinstvenu priliku da kredit dobiju uz 25% nižu kamatnu stopu.

Ova atraktivna ponuda važi za sve uspješno realizovane zahtjeve podnesene isključivo na dan akcije, uz dodatnu pogodnost online apliciranja preko web site-a Addiko banke. Klijenti uz kredit imaju mogućnost da izaberu i osiguranje.

„Uvijek kada organizujemo Red Friday akciju trudimo se da iznenadimo postojeće i nove klijente i pronađemo pogodnosti koje će im donijeti najviše vrijednosti u poslovanju sa našom bankom. Nastojimo da pratimo trendove u načinu života naših klijenata i da im omogućimo benefite koji će najbolje zadovoljiti njihove potrebe i navike. Ovoga puta klijente ćemo nagraditi 25% nižom kamatnom stopom za keš kredite i time ih podržati da donesu neke značajne odluke i olakšaju svakodneve životne izazove. Posebno ističemo mogućnost online apliciranja, što je u ovim specifičnim epidemiološkim okolnostima izuzetno značajno”, izjavio je Miloš Miketić, izvršni direktor za komercijalne poslove.

“Pored direktnog pristupa bankarstvu, naš fokus u poslovanju je na one pogodnosti koje su klijentima najvažnije. Dosadašnje Red Friday akcije su bile veoma uspješne, a mogućnost da npr. za iznos keš kredita od 5.000€, sa rokom otplate od 60 mjeseci, vratite ukupan iznos od 5.995,68€, vjerujemo da će rezultirati još jednom uspješnom akcijom i pozitivnim reakcijama klijenata.  Pored fantastične ponude i niže kamatne stope koju omogućavamo u petak, klijenti do kredita dolaze jednostavno, u kratkom roku i bez suvišne komunikacije i papirologije”, izjavio je Ognjen Mijušković, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

Akcija Red Friday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Zahtjev za kredit je moguće podnijeti u poslovnicama Addiko banke u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu ili online putem web stranice addiko.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *