Drugi Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje

Dodajte komentar

Zavod za zapošljavanje Crne Gore objaviće krajem marta tekuće godine drugi Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje, od tri do 7,5 hiljada eura.

Zavod je, kao korisnik “Programa grantova za samozapošljavanje”, obezbijedio direktni grant od 3,5 miliona eura iz pretpristupnih fondova Evropske unije, koji će kroz tri jednogodišnja ciklusa biti dodijeljen za više od 400 korisnika.

U susret drugom Javnom pozivu, predstavnici Zavoda na čelu sa direktorom Suljom Mustafićem, obilaze opštine na sjeveru i promovišu Program grantova za samozapošljavanje.

Info sesija u Nikšiću, za nezaposlene iz Nikšića, Šavnika i Plužina, biće održana u četvrtak 20. februara u Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis, od 10 do 12 časova.

Tom prilikom zainteresovana nezaposlena lica sa evidencije dobiće sve detaljne informacije o uslovima učešća, neophodnoj dokumentaciji koja se prilaže uz zahtjev za učešće u programu, dužini trajanja poziva, rokovima kao i o pravima i obavezama korisnika.

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj, a za sve dodatne informacije budite slobodni da me kontaktirate.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *