Udruženje privrednika Bara doniralo vrijednu opremu Opštoj bolnici “Blažo Orlandić” (video)

Dodajte komentar

Udruženje privrednika Bara doniralo je Opštoj bolnici “Blažo Orlandić” aparat za gastroskopiju i kolonoskopiju.
Predsjednik Udruženja privrednika Rade Vujačić je rekao da je aparat za kolonoskopiju i gastroskopiju falio Opštoj bolnici, i da su se kao i uvijek odazvali pozivu prijatelja, doktora Tomanovića, direkotora bolnice.

Vujačić

“Ovo nije prva donacija. Samo jedna firma iz Udruženje privrednika je donirala renoviranje porodilišta, renoviranje dijalize, kuhinje, par kancelarija, ali i druge firme dosta pomažu našoj bolnici kao i raznim socijalno ugroženim građanima našeg grada. Takođe , Udruženje je prije nedjelju dana, napravilo veliku donaciju Ženama velikog srca-Nacionalnoj kuhinji koja pomaže siromašnima. Ovo neće biti naša poslednja donacija”, naglasio je Rade Vujačić.

Direktor Opšte bolnice Bar, dr Dragoslav Tomanović objasnio je da bolnica već više od 20 godina ima kolonoskopiju i gastroskopiju i da se aparati moraju nakon određenog vremena odnavljati jer se iz godine u godinu pojavljuju savremeniji, bezbedniji za pacijente. Aparat koji je doniran je jedan od najsavremenijih.

“Udruženje privrednika Bara, društveno odgovorni privrednici Bara, osluškuju potrebe bolnice Bar i unazad nekoliko godina učestvuju u opremanju i renoviranju Opšte bolnice Bar. Obnovljeni su interno odjeljenje, dječije odjeljenje, dio hirurgije, dio operacione sale, dio porodilišta donacijama privrednika Bara. Ovog puta su donirali gastroskop i kolonoskop, savremeni aparati marke Olimpus”, kazao je dr Tomanović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *