Iberia pojačava letove za Zagreb i Dubrovnik

Dodajte komentar

Španski nacionalni avio prevoznik Iberia, član globalnog udruženja avio prevoznika OneWorld, za ljetni red letenja 2018. godine najavio je drugi talas pojačanja na linijama prema Hrvatskoj.

U prvom talasu na liniji Dubrovnik – Madrid u srcu sezone najavljeno je 14 letova nedjeljno, odnosno četiri leta nedjeljno više nego prošle godine. Sada, nakon drugog talasa pojačanja, u ponudi je 16 letova nedjeljno na ovoj ruti u srcu sezone, odnosno svaki dan po dva dolaska, s tim što će utorkom i petkom biti tri dolaska. Linija Zagreb – Madrid prema prvom talasu pojačanja trebalo je da ima u srcu sezone osam letova nedjeljno, odnosno tri više nego prošle godine. Sada je u ponudi trinaest letova nedjejno i u srcu sezone, odnosno svaki dan s tim što će utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom biti po dva dolaska, a srijedom čak tri dolaska na ovoj ruti.

Na trećoj liniji, Split – Madrid, nema dodatnog pojačanja u drugom talasu pa ostaje prema najavi iz januara ove godine: sedam letova nedjeljno, odnosno tri više nego prošle godine.

Na ovim linijama letjeće naizmjenično avioni tipa Airbus A321 (na slici), Airbus A320 ili Airbus A319, piše Avioradar.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *