NLB Banka novogodišnje praznike obilježava donacijama u Podgorici, Nikšiću, Cetinju i Bijelom Polju

Dodajte komentar
cof

NLB Banka će povodom novogodišnjih i predstojećih praznika uručiti donacije JZU Opštoj bolnici „Danilo I“ u Cetinju, JZU Opštoj bolnici u Nikšiću, JU Osnovnim školama „Nedakusi“ i „Pavle Žižić“ u Bijelom Polju te školi fudbala za djecu „Montevideo“ u Podgorici.

„Kraj godine i novogodišnje, pretpraznično doba je najljepše kada pričinimo radost drugima. Zato sa zadovoljstvom možemo reći da ćemo povodom predstojećih praznika uručiti pet donacija kojima ćemo obradovati one kojima je pomoć najpotrebnija, kao i naše najmlađe sugrađane“, istakao je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Opšta bolnica u Cetinju će donirana sredstva iskoristiti za poboljšanje uslova za rad te nabavku mobilijara.

Donacije Osnovnim školama „Nedakusi“ i „Pavle Žižić“ u Bijelom Polju će poslužiti za nabavku opreme za podizanje kvaliteta nastave i vannastavnih aktivnosti za osoblje i učenike.

NLB Banka još jedanput je pokazala da je pravi prijatelj JU OŠ “Pavle Žižić ” iz Njegnjeva. Kao i mnogo puta do sada, banka je, u čast novogodišnjih praznika, uručila donaciju našoj školi. Ova donacija biće upotrijebljena za nabavku nastavnih sredstava kako bi se poboljšao  kvalitet rada u školi. JU OŠ ” Pavle Žižić” je  škola znanja, drugarstva, međusobnog uvažavanja i tolerancije i zahvalna je svima koji prepoznaju njene vrijednosti i na ovaj način je podržavaju u nastojanju da bude još bolja”, poručili su iz Uprave škole “Pavle Žižić”.

Školi fudbala za djecu „Montevideo“ iz Podgorice, Banka je poklonila specijalnu konstrukciju gola, koja nosi dodatnu vrijednost zbog autograma slavnog fudbalera Peđe Mijatovića, koji je šutirao i potpisao se na konstrukciju gola tokom nedavnog učešća na panel diskusiji NLB Banke u Podgorici.

Hvala NLB Banci na  poklonu goltabla za vježbanje preciznosti. Nju će svakodnevno koristiti oko stotinu djece iz Škole fudbalaMontevideo“, FKBlue Stari FKKom”. Gest vrijedan pažnje, koji podržava djecu da se bave sportom. Ovaj rekvizit obogaćuje naš rad i pomaže djeci da još bolje i lakše usavršavaju fudbalske vještine. Nadamo se da je ovo početak jedne uspješne saradnje NLB Banke i nas. U ime djece i kolega se zahvaljujem“, izjavio je AndrijaBeli Radović, trener Škole fudbala ,,Montevideo“.

Donacija za Opštu bolnicu u Nikšiću će biti realizovana početkom januara, kada će biti upriličena i zvanična primopredaja.

Iz NLB Banke su kazali da nastoje da svoj uspjeh podijele sa lokalnom zajednicom u kojoj posluje te podrže one aktivnosti i projekte koji doprinose dobrobiti zajednice.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *