GLOBAL HR TRENDS SUMMIT MONTEGRO

Dodajte komentar

HR kompanija Weon, u saradnji sa The P World organizacijom 21. i 22. novembra 2016. u hotelu Verde Complex u Podgorici, organizuje prvi po redu, GLOBAL HR TRENDS SUMMIT MONTENEGRO, koji je najveći događaj u oblasti ljudskih resursa u zemlji i regionu.

Ovaj dvodnevni događaj obuhvata sve aspekte globalnih trendova u menadžmentu ljudskih resursa, a učesnicima će svoja znanja i iskustva prenijeti prestižni govornici koji dolaze iz najvećih svjetskih kompanija, kao što su ING group, Coca Cola, Emirates NBD Bank, Hyatt Hotels i mnoge druge.

GLOBAL HR TRENDS SUMMIT MONTEGRO je događaj koji je osmišljen na način da uključi i poveže različite ciljne grupe. To su na prvom mjestu menadžeri velikih kompanija, koji se na profesionalnom nivou bave ljudskim resursima, srednja preduzeća koja vrijednuju značaj rukovođenja kadrovima, kao i fizička lica koja žele unaprijediti svoju karijeru.

Sve informacije o načinu prijave i cijenama se mogu naći na zvaničnoj Facebook stranici WEON kompanije. Jednostavna online forma za prijavu se nalazi na veb-sajtu www.thepworld.com a sve dodatne informacije se mogu dobiti putem mejla [email protected].

Konferenciju će svečano otvoriti ministar prosvjete g. Predrag Bošković. Lista govornika, kao i sama agenda događaja se nalaze na sajtu http://www.thepworld.com/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *