Počinje zimski red letjenja MA

Dodajte komentar

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines će od 30. oktobra 2016. godine početi saobraćati po zimskom redu letjenja koji će važiti do 25. marta 2017. godine.

Iz Podgorice za Beograd letovi će se obavljati dva puta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja petkom i do tri puta dnevno.

Iz Tivta za Beograd avioni Montenegro Airlinesa saobraćaće jednom dnevno svim danima, a ponedjeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno.

U cilju povezivanja Crne Gore i Slovenije letovi ka/iz Ljubljane će se obavljati svim danima osim subotom. Avioni Montenegro Airlinesa će u toku zime letjeti tri puta nedjeljno za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se letovi ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom obavljati u saradnji sa slovenačkom kompanijom Adria Airways.

Tokom zimske sezone Crna Gora će biti svakodnevno povezana sa prijestonicom Austrije čemu doprinosi saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa letjeće ponedjeljkom, srijedom i subotom, dok će svim danima osim srijedom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa.

Što se tiče ostalih destinacija avioni Montenegro Airlinesa će letjeti dva puta nedjeljno za Frankfurt srijedom i nedjeljom, dok će treća nedjeljna rotacija biti uvedena petkom od 15. decembra do 15. januara. Ka Cirihu će se saobraćati tri puta nedjeljno: srijedom, petkom i nedjeljom.

Tokom zime Crna Gora će sa Rimom biti povezana svakodnevno. Avioni nacionalne avio-kompanije za Rim će letjeti utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi ponedeljkom, srijedom, četvrtkom i subotom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia.

Po zimskom redu letjenja ka Parizu će se saobraćati dva puta nedjeljno iz Podgorice: utorkom i subotom, a treća nedjeljna rotacija će biti uvedena od 15. decembra do 15. januara i to četvrtkom.

Ka Moskvi će se saobraćati tri puta nedjeljno iz Tivta i to: srijedom, petkom i nedjeljom, a četvrta nedjeljna rotacija će biti uvedena ponedjeljkom, takođe u periodu od 15. decembra 2016. do 15. januara 2017. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *