Palasu Oskar u hotelskoj industriji

Dodajte komentar

Na svečanoj gala ceremoniji održanoj u glavnom gradu Katra – Dohi, hotelu ”Palas” uručeno je priznanje ”World luxury hotel awwards” u kategoriji Wedding destination – Winner Montenegro. Ove nagrade u svijetu poznatije su kao Oskar u hotelskoj industriji i predstavljaju vrhunac priznanja za visoko kvalitetno pruzanje usluga u hotelijerstvu.

Od strane globalne organizacije World Luxury Hotel Awards hotel Palas je bio nominovan za jednu od prestižnih nagrada i prepoznat je kao destinacija idealna za organizaciju najljepsih vjenčanja.

Svojom udobnošću, prepoznatljivim mediterasnkim stilom, najljepšim pogledom na pučinu i očaravajućim zalaskom sunca Palas predstavlja biser jadranske obale. Svojom eksluzivnom salom za vjenčanja, francuskom terasom i svim ostalim pratećim sadržajima potrebnim za savršenu organizaciju najljepšeg trenutaka u životu svakog para, hotel je već pozicioniran na turističkom tržištu Crne Gore i regiona kao weding destinacija. Ovim priznanjem Hotel Palas je dodatno uvrstio Crnu Goru kao luksuznu destinaciju na tursitičkoj mapi svijeta i otvorio mogućnosti za dalji razvoj sve traženije usluge“, kazali su u HTP Budvanska rivijera.

palas

Hotelska grupa Budvanska rivijera je pored grupacije Valamar iz Hrvatske jedini dobitnik ove prestižne nagrade, a jedina u kategoriji Luksuzna destinacija za vjenčanja u regionu.

Svečana gala ceremonija u Dohi je održana na desetogodišnjicu od osnivanja globalne organizacije World Luxury Hotel Award.

Inače o značaju ove globalne organizacije govori podatak da je na svečanoj gala ceremoniji dodjele nagrada prisustvovalo preko 500 hotelijera iz cijelog svijeta.

Ove godine nominovano je oko 800 hotela u različitim kategorijama, a Oskar kako nagradu zovu u hotelskoj industriji daje prepoznatljiv pecčat u pozicioniranju hotela na svjetskom turističkom tržištu kao nosioca ovog prestižnog priznanja. Isovremeno, to je bila i dobra prilika da se razmjene brojna iskustva sa kolegama sa različitih hotelskih destinacija, a koja će sigurno pomoći u daljem kreiranju inovativne ponude hotela Palas“, kazali su u HTP Budvanska rivijera.

U ime Hotelske grupe Budvanska rivijera svečanoj ceremoniji su prisustvovali predsjednik odbora direktora Saša Radović, direktorica marketinga Sanela Kahrović i menadžer nagrađenog hotela Marko Vuković.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *