Nova ponuda Telenora: Deset puta više kredita i dodatni internet

Dodajte komentar

Kompanija Telenor pripremila je novu ponudu za nove pripejd korisnike, koju je moguće aktivirati u periodu od 11. oktobra do 1. decembra.Ponuda donosi još više mogućnosti za komunikaciju u Telenor mreži, jer kupovinom posebnog „Promo 10x više” dodatka korisnici dobijaju deset puta više kredita u odnosu na cijenu dodatka. Uz dva eura početnog kredita, koliko dodatak i košta, korisnici dobijaju 20 eura bonus kredita za pozive i poruke ka svim mrežama, tokom sedam dana od dana aktivacije. Osim dodatnog kredita, novi pripejd korisnici dobijaju i 1 GB dodatnog interneta, koji takođe važi sedam dana od aktivacije“, saopštavaju iz ove kompanije.

Novu ponudu je moguće aktivirati u servisu Moj Menu, kao i aplikaciji i portalu Moj Telenor. Osim ovih povoljnosti, dodatna novina u ponudi je i to da će biti produžena mogućnost besplatne aktivacije Facebook-a, putem Moj Telenor portala i aplikacije.

Kontinuiranim inoviranjem svoje ponude, Telenor nastoji da odgovori na potrebe svojih korisnika i omogući im korišćenje kvalitetne mreže i savremenih digitalnih servisa“, saopštavaju iz Telenor-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *