MasterCard i NLB Banka: Promotivnu kampanja za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica

Dodajte komentar

Kompanija MasterCard i NLB Banka otpočinju promotivnu kampanju za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica bilo koje banke, u okviru koje će svi vozači dobijati iznenađenja za standardna i beskontaktna plaćanja karticama koja obave na naplatnoj rampi tunela Sozina u Crnoj Gori.

Kampanja će trajati u periodu od 22. jula do 26. septembra, a sve korisnike Mastercard i Maestro kartica na poklon očekuje specijalno dizajnirani osvježivač za auto, u obliku platne kartice.

Naplatne rampe su prometne lokacije na kojima red i čekanje ponekad oduzimaju dosta vremena.  Brzina, sigurnost i bezbednost plaćanja su od ključne važnosti u ovakvim situacijama, pa su upravo to pogodnosti koje naša beskontaktna tehnologija pruža korisnicima, čineći svakodnevne aktivnosti jednostavnijim. Masovnim prihvatanjem kartičarskih plaćanja korisnici će moći u potpunosti da uživaju u svim pogodnostima elektronskih plaćanja” istakao je Artur Turemka, generalni direktor kompanije Mastercard za tržišta Balkana.

Ana Stojanović, direktorica Sektora marketinga, razvoja, direktnog bankarstva i koordinacije NLB Banke kazala je da NLB Banka konstantno inovira načine kojima klijenti mogu što jednstavnije koristiti njihove proizvode i usluge, pa već više od godinu dana klijentima nude mogućnost beskontaktnog plaćanja, na cijeloj mreži prodajnih terminala.

“Zajednička akcija sa MasterCardom je dobar način da naše klijente još jednom podsjetimo na lakoću i jednostavnost prilikom upotrebe platnih kartica. Drago nam je što dodatno možemo obradovati korisnike kartica i nagraditi njihovo povjerenje koje nam svakodnevno ukazuju”, kazala je Ana Stojanović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *