Savjet stranih investitora posjetio Portonovi: Ekskluzivan rizort koji ima dušu

Dodajte komentar

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori (Montenegrin Foreign Investors Council – MFIC) organizovao je prvu zajedničku posjetu, jednoj od najvećih investicija u Crnoj Gori, Portonovi rizortu.

Ovaj važan i 650 miliona vrijedan rizort počeće sa radom u 2017. godini. Kao član MFIC-a i glavni investitor Portonovi projekta, kompanija Azmont Investments, ističe da će kao ekskluzivan, ali i sa dušom upravo Portonovi promijeniti standarde ne samo u Crnoj Gori već i na cijelom Mediteranu.

Predsjednik Savjeta, Miroslav Hiršl u ime svih članova zahvalio je kompaniji Azmont Investments na gostoprimstvu i prilici da se vidi razvoj budućeg Portonovi rizorta.

Za nas je ovo bio divan dan i uživali smo u cijelom obilasku. Siguran sam da će rezidenti i posjetioci naredne godine uživati i više od nas, jer ono što smo danas vidjeli zaista je obećavajuće i istinski drugačije i inspirativno’’, rekao je Hiršl.

U ime investitora, Stevan Milić, pomoćnik izvršnog direktora za operacije u kompaniji Azmont Investments istakao je da je veliko zadovoljstvo ugostiti partnere iz MFIC-a i podijeliti sa njima viziju koju imaju kao investitor koji gradi Portonovi, “ekskluzivnu destinaciju za sva vremena – mjesto koje će uvijek prevazilaziti očekivanja i nuditi najbogatija iskustva današnjice, a koja će postati mjerilo kvaliteta u budućnosti“.

Portonovi će biti raznolik i prefinjen kompleks, pun duše, karaktera i lokalnog duha. A naši gosti su danas imali priliku da osjete samo mali dio toga’’, istakao je Milić.

Savjet trenutno ima 33 člana, koji obezbjeđuju više od 8000 radnih mjesta u Crnoj Gori, uz godišnji promet koji predstavlja oko 30 odsto procijenjenog državnog BDP-a.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *