Exit festival osiguran na milion eura

Dodajte komentar

Novosadski Exit upravo ovih dana potpisao je ugovor o strateškom partnerstvu s kućom Uniqa, po kome će ovaj festival po prvi put biti osiguran na iznos od million eura, što je ujedno i najveći iznos na koji je neki događaj osiguran u Srbiji.

Kako je istakao Dušan Kovačević, direktor Exita, polisa je nekoliko desetina puta veća od onoga na što ih zakon obavezuje, a odlučili su se na taj korak jer žele biti lideri u osiguranju sigurnosti svih učesnika festivala.

Osiguranje od odgovornosti organizatora pokriva štete nastale uslijed oštećenja mjesta održavanja događaja, vremenskih nepogoda i požara u periodu trajanja festivala. Osiguranjem je pokrivena i zakonska odgovornost organizatora za štete koje prouzrokuje trećim osobama prilikom organizovanja festivala, odgovornost u kampu, kao i zakonsku odgovornost za eventualne štete koje pretrpe zaposleni. Svi posjetioci festivala, kampa, izvođači, tehničko osoblje i zaposleni u organizaciji festivala, osigurani su i od posljedica nesrećnog slučaja, smrti uslijed nesrećnog slučaja i trajnog invaliditeta.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *