Crnogorski menadžeri postali član evropskog društva

Dodajte komentar

Komitet izvršnih direktora Evropske konfederacije menadžera CEC je na sjednici održanoj u Kanu, donio odluku da se prihvati kandidatura Asocijacije menadžera Crne Gore za punopravno članstvo u ovoj najstarijoj i najbrojnijoj organizaciji menadžera Evrope.

Dobijanje statusa punopravnog člana je veliko priznanje crnogorskim menadžerima i njihovoj asocijaciji koja otvara mogućnost ravnopravnog delegiranja predstavnika AMM u radu organa i tijela Evropske konfederacije, kao i direktnog povezivanja i razmjene iskustava i poslovnih ideja crnogorskih menadžera sa kolegama iz najvećih Evropskih kompanija.

Povodom prijema u punopravno članstvo Komitetu CEC-a, obratio se predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković, koji se zahvalio evropskim kolegama na podršci koju su ovakvom odlukom dali svojim crnogorskim kolegama.

Gdin Raičković je istakao da odluka da AMM dobije status punopravnog člana bez obzira što Crna Gora još uvijek nije član EU, predstavlja veliki uspjeh ali i ogromnu obavezu za crnogorske menadžere da više rade na  unapređenju struke i položaja menadžera.

Ovaj prijem doživljavamo i kao afirmaciju naše Asocijacije, ali i naše države. Buduće aktivnosti će biti usmjerene na doprinos bržem društvenom i ekonomskom razvoju Crne Gore.

Delegacija AMM svoj boravak u Francuskoj nastavlja učešćem u radu izvršnog komiteta Svjetske Asocijacije Menadžera kao i na međunarodnoj konferenciji posvećenoj liderskoj ulozi žena čiji je organizator Evropska konfederacija menadžera CEC.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *