Od danas niže cijene poziva u fiksnoj mreži

Dodajte komentar

Cijene usluga lokalnih, međumjesnih, međunarodnih i poziva ka mobilnim mrežama iz fiksne mreže Crnogorskog Telekoma od danas su smanjene na osnovu naloga Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Iz EKIP-a su naveli da je od danas u fiksnoj mreži Crnogorskog Telekoma cijena lokalnog poziva u periodu jakog saobraćaja 1,58 cent po minutu, a u periodu slabog 0,9 centi. Do sada su te cijene bile 1,9 centi odnosno 0,95 centi.

“Cijena međumjesnog poziva u periodu jakog saobraćaja je 3,75 centi po minutu, a u periodu slabog 2,13 centi. Do sada su te cijene iznosile pet centi odnosno 2,5 centi”, naveli su iz EKIP-a.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Cijena poziva ka mobilnim mrežama u periodu jakog saobraćaja je 16,5 centi po minutu, a do sada je bila 19 centi.

“Cijena usluge međunarodnih poziva prema mobilnim mrežama regiona (Zona I) je 26 centi po minutu, a do sada je bila 27 centi. Cijena usluge međunarodnih poziva prema mobilnim mrežama Evrope (Zona II) je 33 centa, a do sada je ta cijena bila 38 centi po minutu”, navodi se u saopštenju.

Cijena usluge međunarodnih poziva prema fiksnim mrežama za Ostatak svijeta (Zona IV) je 55 centi po minutu, a do sada je ta cijena bila 60 centi.

“Cijena usluge međunarodnih poziva prema mobilnim mrežama za Ostatak svijeta (Zona IV) je 80 centi po minutu, a do sada je ta cijena bila 85 centi”, dodaje se u saopštenju.

Iz EKIP-a su rekli da se cijena mjesečne pretplate nije promijenila.

“Takođe su zadržane i sve pogodnosti u vidu minuta telefonskih poziva uključenih u iznos mjesečne pretplate”, dodali su iz EKIP-a.

Ponovno smanjenje cijena u fikscnoj mreži Crngorskog Telekoma planirano je za 1. decembar ove godine.

“Smanjenje cijena krajnjim korisnicima donosi znatne povoljnosti, jer će navedeno smanjenje cijena telefonskih poziva uz zadžavanje cijene mjesečne pretplate, dovesti do nižih mjesečnih računa za isti obim telefonskih usluga fiksne mreže Crnogorskog Telekoma”, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *