Nova poslovnica Alter Modus u Beranama

Dodajte komentar

U skladu sa dobrom praksom unaprjeđenja uslova za rad i poboljšanja dostupnosti klijentima, mikrokreditna finansijska institucija (MFI) Alter Modus od ponedjeljka, 24. februara, otvoriće vrata klijentima na novoj adresi u Beranama, u ulici Polimskoj, br.10.

Nova, moderna poslovnica, opremljena je prema najvišim standardima i prilagođena potrebama klijenata, koji će ovdje moći da dobiju savjete i odgovore na pitanja u vezi sa proizvodima i uslugama Alter Modusa, kao i da apliciraju za kredite za realizaciju njihovih biznis ideja.

MFI Alter Modus prisutna je u Beranama od 1999. godine, od kada je kreditirano oko 5.000 klijenata, kreditima ukupne vrijednosti od skoro sedam miliona eura. U ovom trenutku kredite Alter Modusa u Beranama koristi oko hiljadu klijenata.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

U poslovnici Alter Modusa u ovom gradu radi sedam kreditnih savjetnika, od kojih je čak troje svoj radni angažman započelo u prošloj godini.

“Cilj nam je da uz nove ljude i veći i adekvatnije opremljen prostor, građanima Berana ponudimo što kvalitetniju uslugu“, saopšteno je iz ove mikrokreditne finansijske institucije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *