InterContinental želi Slovensku plažu

Dodajte komentar

Najveće i najatraktivnije turističko naselje Slovenska plaža u Budvi, po svoj prilici, dobiće novog gazdu, a za ovaj kompleks koji “leži” uz najveću budvansku plažu, zainteresovana je hotelska grupa InterContinental.

Sekretar Savjeta za privatizaciju Aleksandar Tičić, ističe da zasad nema detalja o tome šta zainteresovana, veoma ugledna grupa, u čijem sastavu su elitni hoteli i drugi turistički objekti širom sveta, nudi i planira.

On je saopštio da Vlada Crne Gore ove godine planira privatizaciju Hotelske grupe Budvanska rivijera, u čijem sastavu su još hoteli Aleksandar, kao i petrovački Palas i Kastel lastva. Tada će se znati hoće li biti privatizovano samo Slovenska plaža ili i ostali dijelovi Budvanske rivijere.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Jedinstveno naselje na Slovenskoj plaži, koje čine objekti niske spratnosti, raspolaže sa 2.500 kreveta u apartmanima, mnogobrojnim restoranima, otvorenim bazenima, buticima i drugim sadržajima, okružena zelenilom koje predstavlja jedinstveni park, sezonskog je karaktera i decenijama je puno od marta do novembra.

Budvanska rivijera uložila je tokom protekle dve godine prilična sredstva kako bi podigla nivo ponude u ovom naselju. Jedan njegov dio je poslije rekonstrukcije dobio četiri zvjezdice.

Hoće li stići ponuda InterContinentala znaće se uskoro, ali se svi slažu da bi naselje u sastavu ovog hotelskog brenda bilo mnogo poznatije i traženije i svijetu.

HG Budvanska rivijera je jedno od rijetkih hotelskih preduzeća u Crnoj Gori koje nije privatizovano. Ono je do sada odlično poslovalo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *