Kredit KfW-a za podršku mikrofinansiranju Alter Modusu

Dodajte komentar

Njemačka razvojna banka (KfW) odobrila je kredit u iznosu od pet miliona eura mikrokreditnoj finansijskoj instituciji Alter Modus. Dobijeni novac predstavlja značajnu podršku jačanju mikrofinansijskog sektora u Crnoj Gori i biće iskorišćen za finansiranje crnogorskih mikropreduzetnika kroz podršku realizaciji njihovih biznis ideja.

Novi kredit KfW-a predstavlja nastavak dugogodišnje uspješne saradnje Alter Modusa sa njemačkim investitorima, zahvaljujući kojoj je u prethodnom periodu kreditno podržano preko 11.000 projekata, ukupne vrijednosti 24 miliona eura.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Realizacija još jednog kreditnog aranžmana sa KfW-om potvrda je povjerenja i ugleda koji Alter Modus ima kod međunarodnih finansijskih institucija i predstavlja dodatan motiv za nas da nastavimo sa kontuniranim radom na daljem poboljšanju usluga koje pružamo našim klijentima. Za nas je izuzetno važno što smo u periodu ekonomske krize uspjeli povećati svoju kreditnu aktivnost, sniziti kamate i obezbijediti pristup novcu za preko 9000 klijenata”, saopštio je Luka Đurović, izvršni direktor Alter Modusa.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *