Promjene u menadžmentu Luštice Divelopment

Dodajte komentar

Izvršni direktor Oraskom Divelopment Holdinga AG i predsjednik borda direktora Luštice Divelopment AD, Gerhard Nislajn, objavio je danas da će Samuel Mejer, izvršni direktor Luštice Divelopment AD, napustiti kompaniju 30. aprila 2014. godine zbog novih poslovnih poduhvata, navodi se u saopštenju dostavljenom portalu Bankar.me.

Tokom prelaznog perioda Mejer će nastaviti da izvještava Nislajna, koji će preuzeti aktivnu operativnu i menadžersku ulogu u tom periodu. Mejer je imenovan za izvršnog direktora Luštice Divelopment u septembru 2010. godine.

“Koristim ovu priliku da zahvalim Samuelu za njegovu posvećenost i uspješno liderstvo koje je omogućilo da Luštica postigne svoje prve uspjehe”, rekao je Gerhard Nislajn.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

 

Luštica je pod Mejerovim vođstvom otpočela izgradnju prvih deset stambenih zgrada, pokrenula radove na novoj marini i dobila sve planske dozvole i odobrenja za projekat.

Luštica Development AD je osnovana 2008. godine. Preduzece je „joint venture“ izmeðu švajcarskog Orascom Development Ltd. (90%) i Vlade Crne Gore (10%). Projekat Luštica Bej je procijenjen na više od milijardu eura.

Švajcarski Orascom Development je vodeci konstruktor potpuno integrisanih gradova koji se sastoje od hotela, vila i apartmana, objekata za odmor i opuštanje kao što su golf tereni, marine i prateca infrastukutura. Oraskom posluje u Egiptu, Jordanu, UAE, Omanu, Švajcarskoj, Maroku, Ujedinjenom Kraljevstvu, Crnoj Gori i Rumuniji. Najniža cijena stambenih objekata u Luštica Bej kompleksu iznosi €162,000 koliko košta studio apartman.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *