Dani ljepote ovog vikenda u Delti

Dodajte komentar

Ovog vikenda 19. i 20. oktobra u šoping molu Delta city-ja u Podgorici biće održan “Prvi Festival kozmetike, njege i medicinske estetike”. Ovo je prilika da posjetioci vide proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svjetskih brendova kozmetičkih i kompanija koje se bave njegom i estetikom.

Festival je u prvom redu namijenjen širokoj publici, koja će biti u prilici da vidi najsavremenija dostignuća u ovoj oblasti, a poseban segment manifestacije je okrenut stručnoj javnosti koja će moći da se edukuje u inplementaciji ovih preparata i tehnika u svakodnevnom djelovanju, a što će rezutirati i proširenjem aktuelnih ponuda u samoj primjeni raznih vrsta tretmana.

Na Festivalu će biti oko 30 izlagača. To su, pored sponzora MPM cosmeticsa i A cosmetics-a, uglavnom,  renomirane kozmetičke kuće, farmaceutske kuće, SPA i Welnes centri, ustanove za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, proizvođači prirodne kozmetike na bazi bilja, eteričnih ulja, Fish i SPA tretmani, a učešće je uzeo i frizersko-kozmetičkog studio Zoran, kao i  drugi uvoznici i distributeri.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Prema riječima Vlatka Stijepovića, direktora festivala posjetioci će moći i da isprobaju dio fastivalske ponude u vidu besplatnih brojnih usluga većine izlagača, uz medicinske i kozmetičke savjete za očuvanje prije svega zdravlja a samim tim i ljepote.

“Organizacija Medikal SPA Asocijacije Crne Gore je u saradnji sa šoping molom Delta city, već 4 godine uspješno organizovala Festival zdravlja, pa smo vodjeni pozitivnim iskustvom iz ovih manifestacija, kao i srodnim stručnim kapacitetima, došli i do organizacije ovog, nadam se takodje tradicionalnog festivala. “ zaključuje Stijepović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *