Dan usluge u Hypo ekspoziturama

Dodajte komentar

petak, 18. oktobra u ekspoziturama Hypo Alpe Adria banke održava se Dan usluge, na kome će Hypo banka svim klijentima predstaviti  Brze keš kredite bez naknade.

Riječ je o rješenju za brzi keš, i to bez žiranata i bez naknade, uz brojne dodatne povoljnosti. Gotovinski krediti se odobravaju u iznosu od 500 do 10.000 eura, na rok otplate do 7 godina, uz dodatne povoljnosti:  osiguranje za slučaj nezaposlenosti i trajnog invaliditeta preko 50%;  kamatna stopa iznosi 12% na godišnjem nivou uz mogućnost odobravanja još nižih stopa ukoliko se klijent odluči za neki od dodatnih proizvoda  (kartice, overdraf).   

Takođe, u saradnji sa partnerima iz Uniqa osiguranja, klijenti koji tog dana apliciraju za kredite, osim razgovora sa referentom banke, moći će sa predstavnikom Uniqe da dobiju sve informacije o raznim vrstama osiguranja.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Svi koji apliciraju za kredit tog dana dobiće od Hypo banke prigodni promotivni poklon sa Hypo logom, a u ekspoziturama će im biti dostupno i posluženje, kao i razne poslastice!

Dan usluge traje u svim Hypo ekspoziturama od 10 do 16 h.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *