Seminar: Kako postati uspješni menadžer

Dodajte komentar

Sinoć je u bečićkom hotelu Splendid održana pres konferencija kojom je najavljen cjelodnevni seminar liderstva koji će održati Dr Marshall Goldsmith, najeminentniji svjetski predavač na temu liderstva, koji će se održati u petak 4. oktobra.

Ovom prilikom Blue coach, konsultantska kuća, koja je organizator ovog događaja, je u saradnji sa ”Novom knjigom”, upriličila i promociju knjige ”Ono što Vas je dovelo ovdje, neće Vas odvesti tamo’‘, čiji se autor Goldsmith obratio prisutnima poručujući svima da mogu da postignu baš ono što žele samo ako samo ako to iskreno žele i ulože potreban trud.

Nešto više o kompletnom projektu i gostovanju gospodina Goldsmita u Crnoj Gori saopštio nam je organizator ovog projekta mr Srđan Vukčević : „Seminaru će prisustvovati preko 200 najuspješniji crnogorskih menadžera ili onih koji imaju namjeru to postati, a otvoriće ga ministarka nauke prof.dr Sanja Vlahović. Sam program seminara sastoji se iz dvije faze od kojih je jedna namijenjena menadžerima a druga direktorima i vlasnicima crnogorskih kompanija.“

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Nešto više detalja o samoj knjizi koja je večeras predstavljena kazali su glavni sponzori projekta Danilo Niković iz Privare Trebjesa i Jelena Pavićević iz Prve banke Crne Gore ističući da je knjiga korisna prije svega ljudima iz biznisa ali da će mnogo korisnog imati i svi koji je pročitaju. Ova knjiga je u poslednjih šest godina, u Top 10 najčitanijih knjiga, od strane hiljade izvršnih direktora najvećih svjetskih kompanija, a za naše tržište je otkupila autorska prava Nova knjiga objavljujući je na 33. svjetskom jeziku.

Dr Marshall Goldsmith je jedan od rijetkih savjetnika, koji je imao priliku da radi sa preko 150 najuticajnijih izvršnih direktora i njihovih timova, iz najvećih svjetskih kompanija. Od strane Harvard Business Review-a, Dr Goldsmith je prepoznat kao najuticajniji predavač iz oblasti liderstva. Autor je 34 knjige, od kojih i MOJO, koja je bestseler New York Times-a. Dobitnik je Harold Longman nagrade za biznis knjigu godine.

„Ne morate biti direktor, urednik ili finansijski čarobnjak da biste imali koristi od ove knjige. Pogledajte svoju ličnu mapu. Pređite prstom preko daljine koja razdvaja ovdje i tamo. Vi ste ovdje. Možete stići ovdje. Ali morate shvatiti da ono što vas je dovelo ovdje ne može da vas odvede tamo“ –  Dr Marshall Goldsmith.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *