Najbolji posao na svijetu: Traži se tester luksuza

Dodajte komentar

Da li vam je dosadio vaš posao u kancelariji? Ne želite više da provodite vrijeme za kompjuterom? Sve to može da se promijeni jer je jedan sajt postavio oglas za zaposlenje “testera luksuza”.

Prema sajtu “VeryFirstTo”, koji nudi ovo zaposlenje, “tester luksuza” će ručavati u najboljim restoranima, odsijedati u najfinijim hotelima, oblačiti se u skupocjenu odjeću, voziti najbrže luksuzne automobile i igrati se sa najnovijim tehničkim dostignućima. 

Nakon svakog iskustva, “tester luksuza” će morati sajtu da podnese stručnu procjenu na osnovu koje će se data usluga ili proizvod naći na odabranom spisku najprestižnijih i najluksuznijih proizvoda koji ovaj sajt inače nudi svojim odabranim mušterijama.

Među brendovima koji zahtijevaju testiranje, nalaze se “Alexander Mekvin”, “Epl”, “Bentli”, “Cartier”, “Kristian Louboutin”, “Džimi Čo”, fina Japanska hrana “Nobu” i cijenjeni “Shangri-La” hotel.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

U opisu idealnog kandidata za posao, poslodavci su naveli: “Idealni kandidat bi bio neko sa velikom moći zapažanja, elokventan, upoznat sa modom, ugostiteljstvom, kulinarstvom i tehnologijom i naravno sa znanjem luksuznog tržišta”.

Uprkos tome što je sajt dostupan samo članovima, vijest o poslu se proširio vrlo brzo pa je za samo nekoliko dana preko hiljadu ljudi apliciralo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *