NLB Montenegro banka: Tojota – Dijani Pajović

Dodajte komentar

Nakon dva mjeseca, uspješno je završena velika nagradna igra NLB Montenegrobanke „Povod za ljetnji provod“.

Nagradna igra je završena svečanim uručenjem glavne nagrade u srijedu 11.septembra u 18h ispred filijale NLB Montenegrobanke „Mall of Montenegro“. Izvučena dobitnica glavne nagrade, automobila Toyota Yaris Trend je Dijana Pajović iz Podgorice. Kupovina koja je plaćena Visa Electron karticom obavljena je 25.jula 2013. u 10 časova, 28 minuta i 41 sekundu u Podgorici. Pjevač Sergej Ćetković je svečano uručio nagradu dobitnici uz kratak muzički nastup i poklonio CD svojim najvjernijm fanovima.

‘Odluka da Sergej Ćetković uruči našu glavnu nagradu logičan je izbor, jer osim što je klijent NLB Montenegrobanke, on je kao javna ličnost prepoznat kao neko ko postiže regionalnu reputaciju i uspjeh, kako zahvaljujući svom talentu, radu i postignućima u domenu muzike, tako i kroz aktivnosti koje se odnose na podizanje svijesti građana u povodu tema od važnosti za razvijanje osjećaja društvene odgovornosti, solidarnosti i uopšte humanosti. Upravo su ovo vrijednosti koje NLB Montenegrobanka želi da razvije u odnosu sa svojim klijentima i prema široj društvenoj zajednici u kojoj posluje,’ izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Montenegrobanke.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Za vrijeme trajanja nagradne igre, od 1.jula do 1. septembra ukupno je podijeljeno i 186 dnevnih nagrada (peškiri za plažu) i 9 nedjeljnih nagrada (telefon Samsung Galaxy S4).

Pravo na učešće u velikoj nagradnoj ostvarili su svi klijenti NLB Montenegrobanke koji su plaćali račune VISA karticama (VISA Electron, VISA Libero, VISA Classic Revolving, VISA Gold, VISA Jeans student, VISA Business Electron, Visa Business Charge) u iznosu preko 10 EUR na NLB POS terminalima u zemlji, na bilo kom POS terminalu u inostranstvu ili kupovinom putem interneta. U periodu trajanja nagradne igre obavljeno je više od 350 000 transkacija u zemlji, inostranstvu i na Internet prodajnim mjestima, od čega gotovo 100. 000 transakcija NLB Visa platnim karticama na NLB Pos terminalima, a izdato je više od 3000 novih kartica.

Imena svih dobitnika u nagradnoj igri mogu se pronaći na internet stranici NLB Montenegrobanke www.nlb.me/Dobitnici .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *