Od Lovćena do Kotora na biciklu

Dodajte komentar

Ekipa riders.me snimila neobično spuštanje biciklom od Lovćena do Kotora.

Staza počinje sa skoro 1000 metra  nadmorske visine (Žanjev do), a završava na Tabačini, na sjevernoj kapiji grada Kotora.

„Ovom stazom češće prolaze planinari, Njegoševim putem od Kotora preko Njeguša do Cetinja. A za ovu priliku mi smo krenuli odozgo naniže“, kazali su iz riders.me.

Staza je neuređena, uglavnom kamenjar, dugačka oko 10 kilometara.

„Josip Raičević se ovom sarzom spustio sa lakoćom na svom Vortrieb custom biciklu. Da se podsjetimo, Josip Raičević je zimus prtio pola metra snijega na Vrmcu i snimio vrlo interesantan klip. Rođen je 1987. godine, završio je Elektrotehnički fakultet u Podgorici, bavi se razvojem hardvera i softvera a u slobodno vrijeme vozi biciklo, snowboard i svira gitaru“, pojasnili su iz riders.me.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Ovu akciju, podržali su Nacionalna turistička organizacija Crne Gore NTO, Tempo, G3Spirits, iCentar kao i lokalna Kotor Bay Connect ekipa, sa kojom će riders.me uskoro raditi i neke druge projekte.

„Želja nam je da skrenemo pažnju na ovu stazu koja je prvenstveno planinarska, ali može biti veoma dobra i za MTB. Nadamo se da ćemo na jesen imati vremena da je ponovo prođemo i malo raščistimo“, naglasili su iz riders.me.

MUSIC: Resound – Jagode i Limuni

FILM: Ilija Perić, Luka Bošković, Dušan Vuleković

Logistics & Assistance: Kotor Bay Connect, Milena Đukić

PRODUCTION & EDIT: Ilija Perić

Izvor i foto: riders.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *