Beskamatni krediti za moderne sisteme grijanja

Dodajte komentar

Ministarstvo ekonomije raspisalo je javni poziv distributerima/instalaterima za učešće u programu Energy Wood koji ima za cilj obezbjeđivanje beskamatnih kredita za domaćinstva povodom ugradnje sistema za grijanje na moderne oblike biomase (pelet, briket), saopšteno je iz ovog Vladinog resora.

“Tenderska dokumentacija se može dobiti na zahtjev poslat na email [email protected]. Ponuđač je dužan da u zahtjevu navede svoje kontakt podatke radi dalje komunikacije za potrebe ovog poziva”, navodi se u saopštenju.

Cilj ovog programa koji Ministarstvo ekonomije sprovodi u saradnji sa Luksemburškom agencijom za razvojnu saradnju Lux-Development je uspostavljanje atraktivnog i održivog finansijskog mehanizma za obezbjeđivanje beskamatnih kredita za domaćinstva za ugradnju sistema za grijanje na moderne oblike biomase (pelet, briket).

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Kako daodaju, 130.000 eura za ovaj projekat obezbijeđeno je u okviru FODEMO projekta (Razvoj šumarstva u Crnoj Gori – faza II), koji se finansira od strane Vlade Velikog Vojvodstva Luksemburga.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *