Zakupac Svetog Stefana ogradio sve prilaze Kraljičinoj plaži

Dodajte komentar

Današnje Vijesti pišu da je zakupac Svetog Stefana, „Adriatic propertis“ ogradio pješačku na način da više niko ne može prići najljepšoj plaži na Crnogorskom primorju, Kraljičinoj plaži kod Miločera.

„Ako se za neki dio pedlja crnogorske obale može reći da je nedodirljiv, onda je to sigurno Kraljičina plaža, u Budvi, najljepše kupalište na primorju. Od ove godine putnici namjernici ili turisti, čak ni mještani, ne mogu ni da vide kako izgleda ta plaža, jer je zakupac hotelskog  kompleksa Sveti Stefan, kompanija „Adriatic Propertis“ ogradio nekada jedinu pješačku stazu uz plažu i izgradio novu koja vodi oko novosagrađenog spa-centra. Zbog toga, svi oni koji bi željeli da je pogledaju, mogu to da urade preko brošura i razglednica, ili da se popnu na obližnji vidikovac na Čelobrdu“, pišu Vijesti.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Pri tom, svima koji bi da idu kroz miločerski park, stavljeno je do znanja koje staze smiju da koriste.

Na velikim metalnim tablama na ulazima u hotelski kompleks, i iz pravca Pržna, kao i Svetog Stefama, zalijepljena je mapa staza kojima je dozvoljeno da se ide.

Na tabli je naznačeno da se ne smije skretati sa puta, jer je, kako su naveli, u pitanju privatno vlasništvo.

„Molimo vas da za kretanje kroz imanje koristite isključivo naznačene javne puteve i staze. Ostali putevi pripadaju privatnim površinama“ piše u upozorenju ispisanom na crnogorskom, ruskom i engleskom jeziku.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *