Sa Hypo štednjom na Eurobasket

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria, glavni sponzor Evropskog  prvenstva u košarci (Eurobasketa 2013) pokloniće novim štedišama karte za prvi krug takmićenja na ovom prvenstvu.

U akciji „Sa Hypo štednjom do Eurobasketa“,  počev od 5. avgusta, Banka će pokloniti 50 ulaznica za utakmice Evropskog prvenstva u košarci, klijentima koji u navedenom periodu oroče novi depozit čiji je iznos jednak ili veći od 10.000€ i rok otplate jednak ili duži od 13 mjeseci.

Uz to,  klijente koji oroče manje iznose čekaju pokloni iznenađenja, sa temom Eurobasketa – košarkaške lopte i majice.

Povodom početka kampanje, u Hypo Alpe Adria banci su u ponedjeljak , 5. avgusta, uručene prve karte za Eurobasket 2013, gospodinu Cvetku Nikeziću koji je klijent Banke još od aprila 2006 godine, kada je banka započela sa radom u Crnoj Gori.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

PR Banke Željka Radulović najavila je da klijente Hypo banke, kako štediše tako i sve ostale, čekaju brojna prijatna  iznenađenja i poslije Eurobasketa.

 Evropsko prvenstvo u košarci se održava u Sloveniji od 04.09. do 22.09.2013. godine. Ulaznice koje Banka poklanja se odnose na utakmice crnogorske reprezentacije koje održavaju u prvoj fazi takmičenja (po grupama).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *