LinkedIn uvodi sponzorisane objave

Dodajte komentar

LinkedIn je omogućio sponzorisane objave, a administratori LinkedIn stranica mogu komentarisati i lajkovati kao brend ili kompaniju koju zastupaju.

Ovi potezi nisu niti iznenađujući, jer je LinkedIn obznanio kako trenutno postoji više od tri miliona poslovnih stranica na ovoj društvenoj mreži – kompanija, organizacija i institucija. One nude važan sadržaj, a putem sponzorisanih objava lakše će doprijeti do osoba koje su zainteresovane za njihovo poslovanje. Sponzorisane će priče biti vidljive na računarima, pametnim telefonima i tabletima, biće posebno označene, iako će se možda nalaziti među “običnim” postovima. Trenutno su dostupne korisnicima koji imaju zastupnika u LinkedInu, a do kraja mjeseca će biti omogućene svim administratorima stranica. Detaljan vodič za sponzorisane objave na LinkedInu može se preuzeti u PDF formatu, prenosi Seebiz.
[widgets_on_pages id=”Turizam”]

LinkedIn je dodao i nešto manje značajnu opciju, ali opet dobrodošlu, i to za administratore stranica. Naime, kako prenosi The Next Web, administratori poslovnih stranica sada imaju veću kontrolu nad brendom ili kompanijom koju vode, jer sada mogu komentarisati ili lajkovati objave kao sama stranica, ne samo kao privatni profil.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *