Ono što vas je dovelo tu, neće vas odvesti tamo!

Dodajte komentar

Konsultantska firma Blue Coach 4. oktobra u hotelu Splendid, organizuje jedan od najvećih biznis događaja u Crnoj Gori i regionu: cjelodnevni seminar sa Dr Maršalom Goldsmitom, prvim misliocem iz oblasti liderstva na svijetu.

Seminar je fokusiran na izuzetno kvalitetan sadržaj i na uspostavljanje vrijednih kontakata za budućnost vaše karijere. Jedna od najvažnijih stvari koju možete odnijeti sa sobom sa seminara sa Dr Maršalom Goldsmitom, je šansa da upoznate druge ljude koji su u sličnoj poziciji kao i vi – ili u potpuno suprotnoj poziciji od vaše.

Pogledajte agendu i razmotrite sadržaj koji će vam pomoći da budete bolji u svom poslu ili spremniji da donosite bolje odluke za svoj biznis. Nemojte oklijevati da nam se javite za bilo kakva objašnjenja agende i profila učesnika.

Ovo je jedinstvena prilika da na jednom mjestu učite od najvećeg stručnjaka za liderstvo na svijetu i istovremeno uspostavite vrijedne kontakte veoma uspješnih crnogorskih i regionalnih biznis lidera. Ovo je šansa vaše karijere!

Dr Goldsmit će držati obuku u dvije sesije. Prva sesija je kreirana i za menadžere i za direktore dok je druga samo za direktore i top menadžment. Iznose kotizacija za menadžere i direktore možete pogledati ovdje.

Za studente smo kreirali takmičenje koje će im omogućiti da dobiju 27 kotizacija za menadžere. Studenti će imati prilike da se takmiče u jednom od tri ponuđena izazova a Blue Coach, organizator događaja, će nagraditi tri najbolje plasirana tima po izazovu sa besplatnom kotizacijom za seminar. Prijavite se i osvojite kotizacije za seminar!

Ukoliko imate pitanja o agendi, profilu učesnika, smještaju, knjizi i materijalima možete kontaktirati Blue Coach.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *