Budva: Otvara se hotel oblakoder sa 21 spratom

Dodajte komentar

Idućeg mjeseca u Budvi će biti otvoren prvi zvanični oblakoder sa 21 spratom, kao nov i arhitektonski prepoznatljiv pečat metropole modernog crnogorskog turizma. U pitanju je apart hotel ,,Tre canne“, ukupne površine 37.417 kvadratnih metara, čiji je investitor firma ,,Fab live“ iz Golubovaca. Hotelski kompleks „Tri kule“, prvi ove vrste na Crnogorskom primorju, projektovao je sa saradnicima podgorički arhitekta Mladen Đurović.

Gradnja hotelskih apartmana za tržište čija je prodaja u toku, a za koje su najviše zainteresovani ruski kupci, počela je u decembru 2009. godine, na lokaciji Jadranskog sajma, udaljenoj svega osamdeset metara od morske obale i poznate Slovenske plaže. Rok završetka svih radova bio je planiran za decembar prošle godine.

Izgradnja dvije hotelsko-apartmanske kule potpuno je završena, a na unutrašnjim radovima na najvišoj kuli visokoj 21 sprat, angažovani su radnici firme ,,Komgrap gradnja“ iz Beograda.

Prodajna cijena kvadratnog metra je 3.000 eura i više, u zavisnosti od opremljnosti novih i luksuznih apartmana, od pogleda na more i spratnosti apart hotela ,,Tri kule“, piše Pobjeda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *