Pivara Trebjesa pokrenula program za zapošljavanje mladih

Dodajte komentar

Pivara Trebjesa AD pokrenula je i ove godine StarBev Trainee program za zapošljavanje mladog talentovanog kadra, tokom kojeg će izabrani kandidati dobiti priliku da budu dio jednogodišnje intenzivne  pripravničke obuke.

“Na ovaj način, kandidatima pružamo mogućnost dobre zarade u zanimljivom poslovnom okruženju sa tradicijom dugom 115 godina, učestvovanje u razvoju omiljenih brendova, ali i rad u inovativnoj kompaniji, uz mlad, dinamičan i entuzijastičan tim”, kazali su iz Trebjese.
Osnovni uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su: završene master studije tokom 2011. ili tokom ove godine na nekom od sljedećih fakulteta: tehnički fakulteti (Tehnologija, Elektrotehnika, Mašinstvo), Pravni fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Industrijski inženjering i Studije menadžmenta.

Iz Pivare je saopšteno da prednost imaju kandidati koji su tokom studija stekli određeno radno iskustvo, odlično poznaju engleski jezik i rad na računaru, a spremni su da počnu sa sticanjem prakse i znanja od osnovnih pozicija i imaju jasnu viziju dalje profesionalne karijere.

Program se sastoji iz šestomjesečnog upoznavanja sa procesom rada u svim sektorima Pivare, nakon čega se pristupa reazlizaciji konketnog projekta od čijeg će ispunjenja zavisiti njihovo dalje angažovanje.
„Za kandidate koji uđu u najuži izbor, poslednja faza selekcije biće organizovana u sjedištu kompanije StarBev u Pragu, a odluku će donijeti Glavni izvršni direktor StarBev-a sa svojim timom“, saopštili su iz Sektora ljudskih resursa Pivare.

Na ovaj način Trebjesa nastavlja podršku mladim obrazovanim ljudima, pružajući im šansu za zaposlenje, ali i pomaže u prevazilaženju izazova sa kojim se suočava tržište rada.  Pivara „Trebjesa“ je kroz Trainee program prošle godine zaposlila dvoje pripravnika.

Prijavljivanje za program traje do 2. aprila, a zainteresovani kandidati detalje oglasa mogu naći na portalu www.prekoveze.me.

Program će dbiti prezentovan na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja Carreer Ways, koji će se organizovati u Podgorici 30. i 31. marta.

izvor: vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *