Lukšić ne razumije zašto se protestuje zbog struje

Dodajte komentar

Predsjednik Vlade Crne Gore Igor Lukšić kazao je priliko postavljanja kamena temeljca za hotel regent u Porto Montenegru, da potpuno razumije želju organizatora sjutrašnjeg protesta da ukažu na tešku socio-ekonomsku situaciju, ali da nije saglasan da treba protestovati zbog cijena struje.

Mogu da se ne složim sa nekim od argumenata koji se upućuju, na primjer da je jedan od razloga cijena električne energija, a ona je manja nego 2009. godine a mnogo manja nego 2008. godine“, kazao je Lukšić javio je CdM.

Na opasku direktorice Mreže za afirmaciju nevladinog sektora MANS Vanje Ćalović da umjesto da sjedi u Vladi i pomaže građanima, Lukšić ide u Tivat da promoviše Pitera Manka, Lukšić jer kazao da je njegova posjeta Tivtu itekako u vezi sa socio-ekonomskim stanjem u Crnoj Gori, jer će, kako je rekao, investicija za koju je danas postavljen kamen temeljac u Porto Montenegru donijeti i nova radna mjesta.

On je demantovao da je prije nekoliko dana, kada je došlo do poskupljenja goriva, poručio građanima da se snalaze.

“To nikada nijesam uradio, jer kada bih tako nastupio, to bi značilo da me to ne zanima. Ono što sam ja kazao je da svi moramo da se navikavamo jer je kontrola cijene nafte van ingerencije Vlade, jer kada bi bila to bi značilo da smo ravnopravan partner sa SAD-om i Iranom“, kazao je Lukšić.

izvor: CdM.me

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *