„Rivijera“ prvi „zeleni“ hotel

Dodajte komentar

Hotel „Rivijera” u Petrovcu je sertifikovan internacionalnim standardom Green Globe Certification. Ovo međunarodno priznanje dodijeljeno mu je za, kako se navodi, podržavajući održivi razvoj i očuvanje životne sredine.

„Rivijera” je prvi „zeleni” hotel u Crnoj Gori i regionu, piše Pobjeda.

Green Globe Certification pruža sertifikaciju, trening i edukaciju, kao i usluge marketinga u 83 države širom svijeta. Sa sjedištem u Los Anđelesu – Kaliforniji i sa partnerima u Meksiku, Južnoj Americi, Južnoj Africi, na Srednjem istoku, Karibima i u Evropi.

Green Globe Certification daje sertifikat za održivi menadžment turističkih kompanija i srodnih preduzeća, čiji se standard bazira na internacionalno prihvaćenim kriterijumima koji su se razvili tokom 15 godina Green Globe programa.

Ovaj sertifikat, pored ostalog, stvara i dobre preduslove za izgradnju novog, takođe „zelenog” hotela sa pet zvjezdica, hotel „Rivijera Crystal”, čiji je investitor „Euromix Trade” Budva.

Nakon privatizacije prije sedam godina, hotel „Rivijera” u Petrovcu je rekonstruisan u cjelini i opremljen prema standardima koji su mu omogućili da bude kategorisan u hotel sa četiri zvjezdice.

izvor: portalanalitika.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *