Crnogorski telekom i Hipotekarna banka – Popusti uz nove platne kartice

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je u saradnji sa Hipotekarnom bankom, ponudio danas platne kartice koje omogućavaju korisnicima trgovinu na rate i popuste od tri do 25 odsto na preko 100 prodajnih mjesta.

U ponudi su dva tipa kartica, Premium i Premium Plus.

“Obje kartice, po izboru korisnika i u zavisnosti od bankarskih uslova, mogu biti debitne ili kreditne”, kazala je na konferenciji za novinare menadžer u marketingu Crnogorskog Telekoma, Tanja Bokan.

Ona je objasnila da Premium karticu mogu dobiti korisnici fiksne ili mobilne telefonije koji koriste broj najmanje pola godine, dok korisnici koji koriste usluge Telekoma najmanje tri godine ili imaju prosječan mjesečni račun viši od 70 EUR mogu dobiti Premium Plus karticu.

»Vlasnici ovih bankovnih kartica dobijaju veliki broj povoljnosti i moći će da trguju različite artikle kod 36 partnera programa koji daju popuste od tri do 25 odsto«, rekla je Bokan.

Ona je dodala da karticama mogu da se kupuju prehrambeni proizvodi, odjeća, tehnika, hemija i kozmetika, ugostiteljske i hotelske usluge, putovanja, namještaj.

Direktor marketinga Crnogorskog Telekoma, Jason King saopštio je da ta kompanija vodi računa o lojalnim korisnicima kojima će kartice omogućiti uštede u trgovini, ali i popust pri kupovini mobilnih uređaja u T-centrima.

“Korisnici mogu da koriste kartice i dobiju popuste u čitavom nizu naših, a i u drugim prodavnicama”, kazao je King.

Izvršni direktor za poslove finasija i informatike u Hipotekarnoj banci, Aleksandar Mitrović naveo je da su kartice namijenjene isključivo crnogorskoj populaciji.

»Korisnik koji želi da dobije Premium karticu treba da ode u neku od filijala Hipotekarne banke i uz lični dokument zatraži ovu uslugu, nakon čega banka otvara račun na koji će prebacivati sredstva za plaćanje karticom«, dodao je Mitrović.

Pregled popusta – OVDJE.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *