ERSTE BANKA: Krediti do 6 hiljada eura bez žiranata

1 komentar

Erste banka povećala je na šest hiljada EUR iznos kredita koji klijenti mogu uzeti bez žiranata. Kako je saopšteno, limit za gotovinske kredite bez žiranata povećan za 50 odsto, sa prethodnih četiri hiljade EUR.

„Podigli smo ljestvicu u segmentu kreditiranja stanovništva bez žiranata, što je izraz kontinuiteta naše namjere da sa klijentima gradimo kvalitetan, dugoročan odnos i da na ukazano povjerenje uzvratimo istom mjerom“, objasnio je direktor Sektora stanovništva Erste banke, Relja Đurović.

U cilju prilagođavanja tržišnim uslovima i potrebama građana, povećan je i maksimalni iznos gotovinskih kredita na 25 hiljada EUR, sa ranijih 15 hiljada, za klijente koji primaju platu ili penziju na računu kod Erste banke.

“Rok otplate je produžen na 120 mjeseci, dok je ranije bio do 90 mjeseci”, saopšteno je iz Erste banke.

Navodi se da se status klijenta se stiče prilivom plate ili penzije na tekući račun kod Banke.

“Status klijenta u Erste banci otvara mogućnosti za korišćenje niza povoljnosti – povoljnije tarife, niže kamatne stope i manja sredstva obezbjeđenja kredita. Uz tekući račun, klijentima su na raspolaganju i minus po tekućem računu, kreditne kartice, SMS usluga obavještenja, WEB e-banking”, kaže se u saopštenju.

Erste banka je u prvoj polovini godine, uprkos generalnom trendu na bankarskom tržištu, ostvarila rast kredita klijentima i rast depozita.

Ukupna aktiva je 30. juna iznosila 272,5 miliona EUR, ili 22 odsto više nego u uporednom periodu prošle godine. Neto dobit je dostigla 1,34 miliona EUR, dvostruko više nego u prvoj polovini prošle godine.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *