Dva i po muškarca zajedno zarađuju 56 miliona dolara

Dodajte komentar

Ashton Kutcher i Jon Cryer, zvijezde CBS-ove serije „Dva i po muškarca“ najbolje su plaćeni glumci na američkoj televiziji sa po više od 20 miliona dolara bruto zarade, piše časopis Forbes.

Kutcher (35) koji je u seriji zamijenio Charlia Sheena nakon što je ovaj izbačen sa snimanja 2011. godine, drugu godinu zaredom prvi je na listi zarada sa 24 miliona dolara godišnje, dok Cryer zarađuje 21 milion dolara.

Njihov kolega, 19-godišnji Angus T. Jones, je na sedmom mjestu zarada s 11 miliona dolara koje je zaradio u razdoblju od juna 2012. do juna 2013.

Glumac još jedne od humorističnih serija Ray Romano, čija serija „Svi vole Raymonda“ je završila sa prikazivanjem prije osam godina, sa 16 miliona dolara je na trećem mjestu po zaradi zahvaljujući prodaji prava na prikazivanje serije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Niel Patrick Harris iz CBS-ovog serijala „Kako sam upoznao vašu majku“ je po prvi put došao na Forbesovu listu i sa 15 miliona dolara dijeli četvrto mjesto s Markom Harmonom iz „NCIS“-a. Charlie Sheen je na popisu deseti sa deset miliona dolara. Bizlife.rs

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *