Odluka Vlade: Imenovan novi Odbor direktora Morskog dobra, Zvezdana Janović na čelu

Dodajte komentar

Vlada je na jučerašnjoj  telefonskoj sjednici imenovala  Zvezdanu Janović za predsjednicu Upravnog odbora Javnog preduzeda za upravijanje morskim dobrom, saznaje CdM.

Na hitnoj telefonskoj sjednici Vlade smjenjen je predsjednik Upravnog odbora Javnog preduzeća za upravijanje morskim dobrom Blažo Rađenović.

Vlada je ujedno imenovala nova četiri člana Upravnog odbora Javnog preduzeda za upravijanje morskim dobrom  i to su Nenad KordićNikola ČepićŠpiro Vulović i Izet Draga.

Rađenović: Nisam više na čelu Odbora direktora Morskog dobra, poremetio sam planove vladi

Funkcioner Građanskog pokreta URA Blažo Rađenović saopštio je da je danas, na elektronskoj sjednici Vlade, razriješen funkcije predsjednika Odbora direktora Morskog dbora.

Kaže da je razriješen zbog namjere da za ponedjeljak zakaže sjednicu sa jednom tačkom dnevnog reda – „vraćanje Luke Budva građanima Budve“.

Rađenović navodi da je nakon njegovog razrješenja „očigledno da bi sa tom odlukom poremetio kriminalne planove vlade na čelu sa Milojkom Spajićem“ koja, kako tvrdi, planira da „u posjed Luke Budva uvede sumnjive investitore po formi kako su to radile vlade koje je vodila Demokratska partija socijalista“.

„U prilog tome govori i činjenica da su na sjednici Vlade u četvrtak donijeli uredbu kojom su promijenili namjenu same luke, a sve pod izgovorm uspostavljanja međunarodne pomorske linije Budva – Dubrovnik“, saopštio je Rađenović.

Kaže da je ponosan na postignute rezultate, „koji se mogu smatrati istorijskim za“ to javno preduzeće.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *