Uživajmo zajedno u ljepotama Crne Gore: Uštedi 50% na godišnje ulaznice plaćene CKB Visa karticom

Dodajte komentar

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore i Crnogorska komercijalna banka pozivaju vas da uživate u prirodi i ljepotama zaštićenih područja. Za prvih 2.000 godišnjih ulaznica kupljenih online CKB Visa karticama omogućili smo cashback od 50%.

Godišnje ulaznice za nacionalne parkove omogućavaju posjetiocima da tokom kalendarske godine neograničen broj puta posjete Durmitor, Biogradsku goru, Lovćen, Skadarsko jezero, Prokletije.

Uz online kupovinu godišnje ulaznice na sajtu https://nparkovi.me/online-ulaznice/ i plaćanje CKB Visa karticama, ostvarujete  povraćaj sredstava od 50%, pa neograničene mogućnosti istraživanja i odmora u najljepšim predjelima Crne Gore biće vaše za svega 6,75 eura.

Akcija važi od 17. 4. 2024. godine za prvih 2.000 kupljenih ulaznica CKB Visa karticama za fizička lica. 

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore posebno je zahvalno na partnerstvu i saradnji sa CKB-om, koja je prepoznala važnost zaštićenih područja, ali i to koliko je u današnje vrijeme neophodan boravak u prirodi za svakog čovjeka. Vrijeme provedeno u prirodi, svjež vazduh i aktivni odmor je ono što nude nacionalni parkovi, a u saradnji sa CKB-om  ovu mogućnosti naši građani će moći ostvariti po još povoljnijim uslovima.

CKB  i JPNPCG kroz kampanju „Uživajmo zajedno u ljepotama Crne Gore“ žele da podstaknu online kupovinu kao jednu od ekološki prihvatljivih vidova kupovine.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *