Poliklinika Filipović: Uz podršku IRF-a od pionira do vodeće privatne zdravstvene ustanove u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Poliklinika Filipović, kao pionir među privatnim zdravstvenim ustanovama u Crnoj Gori, zauzima istaknuto mjesto u pružanju vrhunske zdravstvene usluge. Sa ukorijenjenom tradicijom posvećenosti i kontinuiranog napretka, zdravstveni tim Poliklinike Filipović neprestano radi na poboljšanju kvaliteta života pacijenata, te njihovoj sigurnosti.

Kroz predanost i posvećenost, sadašnja izvršna direktorica, Ana Filipović, nastavlja da njeguje te vrijednosti u poslovanju, čineći polikliniku pouzdanim osloncem za sve zdravstvene potrebe pacijenata.

“Poliklinika Filipović je osnovana kao porodična zdravstvena ustanova i već na samom početku su utemeljene vrijednosti na koje smo i dan danas ponosni, a to su tradicija, iskustvo i kvalitet“, istakla je Filipović.

Ana Filipović

Poliklinika Filipović danas pruža širok spektar usluga iz različitih medicinskih oblasti, uključujući radiologiju, opštu medicinu, internu medicinu, hirurgiju, ginekologiju, neuropsihijatriju, kao i sanitetski transport pacijenata.

Ostvarivanje ove vizije visokokvalitetne privatne prakse zahtijevalo je značajna finansijska sredstva, koja je porodica Filipović pronašla kroz partnerstvo s Investiciono-razvojnim fondom Crne Gore. Ova saradnja omogućila je da se pacijentima pruži vrhunska dijagnostika i efikasno liječenje, čime se ostvaruje misija poliklinike da svakom pacijentu osigura najbolju moguću brigu o zdravlju.

„Saradnjom sa IRF-om smo veoma zadovoljni, kako sa uslovima kreditiranja, tako i sa veoma profesionalnim i stručnim osobljem, koje je bilo uz nas tokom cijelog projekta od početka do kraja“, kazala je Filipović.

Iz poliklinike najavljuju dalje širenje biznisa s fokusom na nabavku kvalitetne opreme, dodatnu edukaciju za zaposlene, te ulaganje u proširenje prostornih kapaciteta, s ciljem pružanja što kvalitetnije zdravstvene zaštite pacijentima.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *