Monteput: Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori, tu uslugu će moći da koriste i u Srbiji

Dodajte komentar
Autoput "Miloš veliki"

Korisnici elektronske naplate putarine u Crnoj Gori sada mogu da plaćaju putarinu elektronskim putem i u Srbiji putem jedinstvenog tag uređaja, zahvaljujući aktiviranju platforme toll for all – T4A, saopšteno je iz kompanije Monteput. Ističu da T4A omogućava korisnicima da jednostavno registruju svoje tag uređaje i koriste ih za plaćanje putarine u Srbiji putem elektronske naplate.

“Registracija je jednostavna i obavlja se putem linka – https://toll4all.com/mne/tag-registracija . Neophodno je ispratiti uputstva i ostaviti neophodne podatke, a putarina se plaća platnom karticom. Važno je da ENP korisnici znaju da je tag uređaj koji posjeduju samo medij za korišćenje usluga u Srbiji. Odnosno, plaćanje putarine u Srbiji vezano je za platnu karticu, a ne korisnički račun koju ENP korisnici imaju u Monteputu”, navodi se u saopštenju.

Na ovaj način ENP korisnici plaćaju putarinu jednostavno, elektronskim putem, bez zaustavljanja na naplatnim centrima u Srbiji, a ostvaruju i povoljnosti JP Putevi Srbije koji važe za elektronsku naplatu putarine, odnosno ostvaruju 6 odsto popusta na putarinu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *